6. Českobudějovická voříškiáda

11.06.2011 17:41

Tak o téhle akci tu bude jen krátký článek, protože to celé se nedalo ani považovat na voříškiádu, spíš jen takové přátelské setkání, ale začneme od začátku.
Ráno jsme vyjeli s menším zpožděním a měli jsme strach, že nebudem stíhat. Nakonec jsme přijeli čtvrt hodiny před koncem přejímky a koukáme, nikdo nikde. Tak jsem šla na chvíli proběhat pesany, ale ani pak tam nikdo nebyl :D Nakonec ještě přeci jen přijelo pár lidí, ale bohužel celé výstavy se zůčastnili jen 4 psi a to 2 voříšci do 40 cm a 2 voříšci nad 40 cm. Maya měla tedy ve své kategorii jen jednoho konkurenta :D Nakonec získala opět 1. místo, ikdyž musím říct, že jsem z toho měla docela divnej pocit :D Pak ještě rpoběhla soutěž pejsek šikulka, kteří se účastnili všichni psi dohromady a tam Maya skončila na 2. místě, hned za sympatickým voříškem Flíčkem :)) 
Pak si ještě všichni pejsci mohli zaběhat agility, a toho jsem později využila hlavně s Daroušem, který tu byl s náma a trošku jsme potrénovali :) 
Myslím, že to byla dobrá akce, ale podepsalo se na tom to, že se zůčastnilo tak málo vystavovatelů a to celkem nechápu. Organizátorů mi bylo tak trochu líto, protože se snažili a kdyby přijelo víc lidí, bylo by to určitě o dost lepší. Ale i tak to bylo příjemně strávené dopoledne :)

Fotky najdete na RAJČETI :)