Pošumavská výstava psů Zahorčice, 3.7.2010

15.07.2010 11:37

Původně jsem na tuhle skvělou voříškiádu neměla vůbec jet, ale takovouhle super akci jsem si nemohla nechat ujít, takže se nakonec 3. července nejelo hned ráno směr Svojanov, ale vyrazili jsme na Zahorčickou výstavu psů. 
Všechno to bylo tak nějak narychlo, ani jsem nefotila, jelikož foťák ležel kdesi v autě čekající na své působení ve Svojanově :-) Bála jsem se že se výstava protáhne až do odpoledne a já do Svojanova přijedu kdo ví kdy večer.
Dari byl přihlášený do otevřené třídy, kde v konkurenci dalších 3 psů dostal hodnocení Výborn 1 :-) Dostali jsme krásné ceny a ještě než jsem vyšla z kruhu, už nás volali do dalšího kruhu veteránů, kam jsem byla přihlášená s Iranem. Tady jsme taky byli úspěšní a opět Výborný 1 potěšilo :-) Rozhodčí chválila Iranovo kondici a přátelskou povahu, což mě potěšilo asi nejvíc :-)

Nakonec ještě probíhaly různé soutěže, ale do těch jsem už přihlášená nebyla. Se Soňou jsme se rozhodly, že přihlásíme Dariho a Grettku do soutěže o nejhezčí pár. Darouše jsem půjčila Soně která je krásně předvedla a myslím že jim to spolu s Grettkou moc slušelo :-)

Hned potom co proběhly závěrečné soutěže jsem musela okamžitě nasednout do auta a vyrazit směr Svojanov. Trochu mě mrzelo že jsem tolik pospíchala,  ale byla jsem ráda, že jsem tu akci vůbec stihla :-)

Protože nemám žádné svoje fotky, dávám sem nějaké od Soni a od Helči (snad vám to nevadí :-) - děkuju že jste mě fotily ;-)

 


Dari v kruhu ↑


Soňa s Grettkou (Gretty Grain Hafkins) a Darim ↑

 
 
Kemping :D ↑