NZ Předvelikonoční výprask II - Hodonín, aneb srazíková mega akce

30.03.2010 17:50

Říkám si, má vůbec cenu o tom psát? Vždyť drtivá většina lidí, co navštěvuje tyto prostory, to zažila na vlastní kůži, takže myslím že nebude potřeba vše do detailu popisovat :-D Snad jen pro pár lidí, co neměli šanci si tuhle skvělou akci užít...

Strašně moc jsem na tyhle závody chtěla jet. Už jenom proto, že to byla možnost znova potkat ty nejskvělejší lidi. Dlouho nebylo vůbec jisté, jestli to vůbec vyjde, ale vyšlo to! Trošinku mě mrzí, že jsem nakonec nedorazila do Brna vláčkem kde by na mě už čekala Karča, ale i tak to bylo skvělé. Zase jsem mohla vzít oba psy. 
V sobotu (nebo ještě v noci?) kolem třetí hodiny jsem už byla vzhůru, naházela všechno do auta a vyjížděli jsme nějak po půl čtvrté. Zní to hrozně, ale zas tak hrozné to nebylo :) Cesta do Hodoša mi utekla celkem rychle. Chvíli jsme ještě měli problém najít cvičák, ale i to se nám po chvíli podařilo. Pak už jsme se začali potkávat s ostatními a začalo to být fakt super. Ukempili jsme se na dobrém místečku, já jsem postavila boudu (nakonec jsem byla ráda že jí mám) a mohlo se jít na prezenci. Hned potom jsme se vydali k nedaleké řece, kde se samozřejmě Iran a ostatní šílenci retrívřího druhu museli vykoupat :-D Pak už jsme jen pěknou dobu kecali a kecali, fotili, blbli se psama a sledovali se navzájem při jednotlivých bězích.


 

Dari ten den běhal docela hezky. Jumping by se nám fakt povedl, nebýt toho blbého DISku v tunelu hned na začátku. Ale zase to pramení z mých chyb, takže pro příště...:-D Agility se nám už tak moc nepovedly, přesto nám běh vynesl 6. místo. Dari ze začátku běžel dobře, ale pak měl špatný náběh do slalomu, který jsme nakonec udělali až napotřetí. A pak také úplně šikmý náběh na kladinu... ale to je opět moje hloupá chyba, protože jsem ho moc vytlačila :) Ale zóny měl parádní, takže  z toho mám radost :)


 

Nakonec se běžela hra s Emilem, z toho jsem fakt nemohla. Parkurek se skládal z jedné skočky a několika tunelů. Měla jsem menší problém běžet s Emilem dost rychle, ale naštěstí to nebylo potřeba. V tomhle běhu jsme se taky diskli, protože mi Dari vběhl do špatného tunelu.

Když jsme měli všichni odběháno, čekali jsme na vyhlášení výsledků. Těm co se umístili moc gratuluju! No a nakonec jsme se vydali na další procházku podél řeky. V Hodoníně bylo krásně, zelená tráva a prostě jaro, zatímco u nás byl ještě místy sníh :-D

Co víc k téhle akci dodat?? Snad jen to že to byly snad nejlepší závody v životě jaké jsem zažila! I počasí vyšlo, co víc si přát! A jsem strašně ráda, že jsem zase viděla ty známé tváře, s kterými se znám už dlouho, ale bohužel možnost vídat se je hodně omezená. Byl to dokonalý den! Ale utekl až moc rychle :( 
Cesta dom mi už zdaleka tak rychle neutíkala.

Všem autorům strašně děkuju za výš použité fotky!! Dovolila jsem si jich nashromáždit víc, takže všechny fotky mě a mých pesanů jsou TADY.

A ještě fotky co jsem fotila já jsou TADY.

No a nakonéééc video, jehož autorkou je Karča, takže opět moc děkuju :)

 

Díky za skvělý den!