Oblastní výstava psů Č.Budějovice, 6.3.10

06.03.2010 17:33

Tak, konečně máme za sebou výstavu, na kterou jsem tak dlouho čekala. Ani nevím jestli jsem se přímo "těšila", kdo mě zná tak ví, že mě vystavování nikdy nijak nelákalo. To jsme pořád jezdili na samé voříškiády a pořádná výstava nic, tak jsem si řekla, že musíme zkusit všechno. 
Ráno jsem naházela do auta asi tak 100x víc věcí než bylo potřeba a mohlo se vyjet. Přijeli jsme celkem brzy a tak jsme mohli obsadit dobré místečko :D Nejdřív jsme neměli co dělat, tak si Dari buď s někým hrál, nebo se snažil upoutat na sebe pozornost kolemstojících :) Pak jsme si šli jen tak cvičně zaběhat do kruhu no a pak už se začlo posuzovat. 

Museli jsme čekat hrozně dlouho než jsme přišli na řadu. Pak ale konečně byly borderky, třída otevřená -psi. Kde jsme s Darim byli jediní. No neva. Tak jdem do kruhu. Pan rozhodčí ani Dariho nijak detailně neprohlížel, chtěl vidět jen zuby-skus a koule :D Pak nás chvíli nechal klusat, a to musím Darču strašně moc pochválit, protože se fakt snažil a naše tréninky nebyly marné :D Postoj měl taky suprový, takže už jen z toho jsem byla spokojená.

No a pak? Pak jsme dostali známku Výborný 1 a vítěz třídy :) Ikdyž mě to tolik netěší, jako kdyby tohle ocenění dostal z více psů, ale i tak jsem spokojená :) 
Bohužel nikdo z naší rodiny není schopný rozluštit výstavní posudek, takže ten vám sem nenapíšu :D Takže aspoň to, co si pamatuju:  jemný, ale hezký pes, výborný v pohybu, dobré zaúhlení, srst by mohla být bohatší

A pak jsme jeli domů. Jsem spokojená, ale abych řekla pravdu, tak mě to tam ani nijak moc nebavilo :) Dariho už vůbec ne, pořád tam něco vyváděl a štěkal. Půlku dne nic neděláme a pak se na 5 minutek proběhnem vkruhu... Vyzkoušeli jsme si to, jsem za to ráda, ale výstavy prostě nejsou nic pro nás :) Tím nechci říct že už na žádnou nepojedu, ale určitě se z nás nikdy nestanou pravidelní vystavovatelé :)

Fotek mám opravdu jenom strašně málo, a ty co má stojí za nic, protože jsme měli něco s foťákem... kouknout na ně můžete TADY.