Chodská voříškiáda Domažlice, 12.9.09

24.09.2009 16:03

V sobotu 12. září jsme se vydali na výstavu do Domažlic, která byla určena pro pejsky s PP, bez i pro křížence. Já jsem samozřejmě zaspala, takže se vyjelo o něco déle než jsme plánovali, ale jak se ukázalo, vůbec to nevadilo. Spíš naopak. I přesto jsme totiž měli ještě hodně času. Dari si jako na potvoru usmyslel, že zrovna dneska začne kulhat. Fakt nevím proč, den potom byl totiž zase v pohodě. Každopádně to ale nijak nevadilo, jen mu byly strženy 2 body za vzhled. Ale i tak se umístil na krásném 3. místě v kategorii středních čistokrevných plemen. Irana jsem chtěla přihlásit do veteránů, ale nakonec šel do kategorie velkých čistokrevných plemen, kde skončil na 4. místě.  Pak následovala pauza, o které jsme o5 stihli pokecat s našimi kamarády Helčou, Lízou a Kubíkem. Taky jsme tady potkali naší kamarádku Martinu s Montym, se kterou jsme se naposled viděli na táboře v Doubravce (srpen 08).

Po pauze následovala soutěž Pejsek šikulka. Běžel se úplně lehký agility parkur, kde višchni pejsci bez vyjímky běhali ve small, což bylo trochu nespravedlivé, protože větší psi byli samozřejmě rychlejší než ty malí. Dál měl každý pejsek předvést něco co dokáže. S Darim i s Iranem jsem předvedla nějaké cviky z dogdancingu. V této kategorii mi Dari udělal fakt radost, protože se umístil na úžasném 1. místě! :-) Iran skončil tuším 7.

Poslední soutěž byla Aport rohlíku :D Iran i Dari mi ho překvapivě donesli. Moc jsem s tím nepočítala. Dari zase překvapil protože měl nejrychlejší čas a skončil znovu na 1. místě. Měla jsem z něj fakt obrovskou radost :-)

Myslím že tahle akce se opravdu hodně povedla, bylo krásné počasí, super organizace... a spoustu srandy :-)

Všechny fotky najdete tady.