Memoriál Fr. Jaroše, Netolice 20.2.10

21.02.2010 14:18

Těmito závody jsme odstartovali naší závodní sezonu v roce 2010. Nějak moc jsem na ně ani nemyslela a proto jsme poslušnost nijak extra netrénovali. Vlastně jsme si jí šli procvičit až den před závodama.
V Netolicích jsme startovali v kategorii ZZO, pak už byla jen ZVV1 s obranami. V naší kategorii bylo 11 startujících. Já s Darim šla na řadu hned jako třetí, tak jsme aspoň nemuseli moc dlouho čekat :-) Ikdyž počasí bylo super a Dari s Lízou se zase před závodem i po závodě hezky vyblbli.


Když jsem šla na řadu, radši jsem to už ani nijak neřešila. Dari šel celkem hezky, akorát si křivě předsednul při aportu a předbíhal mě na překážkách. No jo holt to agilitění nám poslušnost drobet kazí ale to se nedá nic dělat :D

Po poslušnosti byly ještě pro psovody připravené jakési "branné prvky" - hod granátem a střelba :D :D To bylo samozřejmě něco pro mé nešikovné ruce :D Ikdyž ten hod granátem dopadl na mé poměry celkem dobře. Ze třech hodů jsem se trefila dvakrát :D No a střelba :D Tam jsem se samozřejmě netrefila vůbec :D Takže zde jsme se neumístili.

Pak už jako vždy nezbývalo nic jiného než čekat. Nějak jsme se zabavili ikdyž to čekání trvalo dost dlouho, ale nakonec tu přece jenom bylo vyhlášení. A my.... jsme skončili na 1. MÍSTĚ !!! Vážně, vůbec jsem to nečekala, že nám to dopadne tak dobře. Měla jsem fakt radost, kdo by taky neměl že :-))
Celkově si myslím že to byla určitě dobrá akce, akorát bylo moc dlouhé to čekání. Ale jsem spokojená :-)

Fotky najdete TADY, ale fotili jsme všechny Vimperáky takže je tam fotek strašně moc. Obdivovala bych kdyby jste měli chuť skouknout je všechny, proto jsem vybrala jen nějaké a dávám je sem :-)