Odpolední návštěva Helči a smečky

03.04.2010 22:08

Velikonoční prázdniny se pomalu ale jistě blíží bohužel ke konci. S Helčou jsme měli naplánováno že během nich dorazí k nám do Vimperka a podniknem něco s pejskama. Bohužel počasí bylo celou dobu příšerné, buďto sněžilo nebo pršelo. Dneska se aspoň udělalo hezky a tak jsme toho museli hned využít :-)

Hned jak Helča přijela tak jsme se vydali na "slavný" vimperský cvičák, napakovali jsme foťáky, frisbeečka a šlo se. Něco jsme si pocvičili a hlavně pejsci se skvěle vyblbli. Nejvíc asi Líza s Darim u frisbee. Bordery prostě...:-)

Iran měl zas nějakou náladu a tak chodil po celém cvičáku a roztahal tam uklizené klacky. Ale ne že by si vybral něco přiměřeně velkého, u něj je to čím větší kláda, tím větší výzva :-D Takže jsme pak měli akorát zase co uklízet no. 
Líza zas pořád chtěla být v řece a koupat se :-) Taková vodní borderka, škoda že Dari vodu moc nemusí :-)

Pak zas přišly na řadu naše bláznivé nápady na focení, viď Helčo :-D Tak jsme nejdřív posadili psy na kladinu a pak, aby toho nebylo málo, jsme objevili jakousi starou poličku, tak že na ní posadíme psy. Bohužel bylo to těžší než se na první pohled zdálo, ale i tak se něco povedlo :-D Sice se polička málem rozpadla, ale to už je detail :-)

Pak jsme toho ještě pořád neměli dost tak jsme se vydali na přehradu za cvičákem. Tam si zas užil hlavně Iran, když se snažil vylovit kamínky z řeky :-) Prostě posedlý vodou, ale u něj mě to nepřekvapuje :-) Spíš mě překvapuje to, jakou chuť má teď po té operaci do života. Ale to už jsem komentovala. Prostě nevycházím z údivu!


No a nastal čas vydat se pomalu ale jistě zpátky. Iran se rozhodl že si vezme domů obří klacek a pěkný kus cesty ho s sebou táhl, ale pak ho to naštěstí omrzelo :-) 
My s Helčou jsme celou cestu kecaly a huba se nezastavila :-D Pak u nás doma si pejsci odpočinuli, my jsme ještě něco prořešili a bohužel to strašně rychle uteklo a Helča už musela ject domů. Co k tomu dodat?? Snad jen to že to byl zase jednou skvělý den!! Ale moc rychle utekl... a oba moji psi byli pak doma protivní, tak jsem trochu naštvaná, ale jenom trochu :-D

Určitě musíme tenhle den někdy zopakovat!!!
 

 

Fotky ode mě TADY a fotky od Helči TADY :-)