Prochajda s Karčou a Jackem v Úbislavi

21.05.2011 20:54

Dneska jsem vzala Dariho a Mayu a vyrazili jsme do Úbislavi za Karčou, jednou z mojich nejlepších kámošek a jejím hafanem Jackenm. Jack je kříženec NO a dlouhosrsté kolie, fakt krásnej pes :) 
Nejdřív jsme se šli projít k rybníku a ke kempu, kde hodláme v létě se psama stanovat a dělat výlety tady po okolí. Dari do něj hned vlezl, tak jsem se celkem divila :D Páč to u něj zas tak obvyklé není, maximálně tak za hračkou je ochotnej jít do vody, ale sám od sebe tam většinou moc nechodí...:) Majka s Jacken se spíš jen tak cachtali v potůčku. Pak nás zastihla jakási bouřka, takže jsme se šli na chvíli schovat.

Později jsme znova vyrazili ven a tentokrát jsme si to namířili k lesu a k potoku. Darouš si cestou našel nějakej klacek a pak už s ním nebyla žádná řeč, protože jen prudil a měl nervy, jakmile se k němu Jack nebo Maya přiblížili.  Tak jsem na něj byla trošku naštvaná, Dari nejspíš byl taky, protože si pak lehl kousek opodál a tam hodlal zůstat celou dobu :)) Zato Mayu chytaly dost dobré raply :D Házeli jsme jí šišky, ona je nadšeně sbírala a po chvíli s nima začala šílet a běhat kolem nás kolečka. Navíc se ještě snažila Jacka vyprovokovat ke hře, což Dariho namíchlo ještě víc :D

No ale byl to fakt super den a moc jsme si ho užili :)

Fotky najdete na RAJČETI :)