Soustředění jihočeské mládeže České Budějovice 17.10.09

17.10.2009 19:40


Dneska ráno jsem se s Darim vypravila na soustředění jihočeské mládeže do 21 let v Českých Budějovicích. Konečně akce kterou mi nic nepřekazilo a mohla jsem tam jet :D Bohužel počasí nám ani trochu nepřálo. Když jsme odjížděli z Vimperka tak trochu sněžilo, ale cestou na Budějice se to přeměnilo v déšť. A tak celou dobu pršelo a byla straašná zima. A nebylo to nic příjemnýho stát venku v takový kose. Taky jsem byla nabalená jak eskymák. Měla jsem pocit že mít na sobě ještě víc oblečení tak už se snad nehnu :D My jsme se ale nenechali odradit a statečně jsme si to namířili směr Č.B. Počítala jsem s tím že na akci budě hodně lidí, a jaký bylo moje překvapení když jsem zjistila že nás tam je jen 5 :D Ale což. Aspoň na nás měli víc času že :D

Když všichni dorazili, začal individuální výcvik poslušnosti. Dari se celkem snažil, musím ho pochválit :) Bylo super vyslechnout si názor zase od nějakého jiného instruktora než od nás ze cvičáku. Pak dorazil pan veterinář a měli jsme přednášku a výživě psů. 
Pak se šlo na obrany. Dari mě fakt překvapil, protože kousal hodně dobře. Na to že už jsme na obranách nebyli hooodně dlouho, to nebylo vůbec znát! Fakt jsem z něj byla nadšená :)

Ve volných chvílích se Dari a Líza přetahovali. Vždycky si tak krásně vyhrajou :)

Nevím co víc k tomu dodat, určitě to byla bezvadná akce! Až na to počasí teda :D

Všechny fotky najdete tady. (Ještě je tam pár fotek ze včerejška. Dneska už sníh roztál...)