LVT Svojanov 2009

09.08.2009 20:33

Myslím, že není potřeba psát dlouhý článek. Kdo tam byl, ten ví, že to byl nezapomenutelný zážitek. Kam se hrabou všechny ostatní psí tábory! Ve Svojanově si přišel na své opravdu každý příznivce psích sportů - bylo možno se zůčastnit poslušnosti, obedience, agility, frisbee, tanci se psem, vystavování, coursingu a obranám. Snad jsem na nic nezapomněla :) My bychom nejradši vyzkoušeli všechno, ale nemohli jsme se rozkrájet, takže pravidelně jsme chodili jen na agility, frisbee a dogdancing. 
Dalo by se říct že mimo tábor to byl ještě takový soukromý sraz blogařů (teď už převážně webařů). Bylo zajímavý setkat se se všemi těmi super lidmi osobně :) Těším se až se zase někdy uvidíme. 
Počasí nám docela přálo a tak bylo převážně slunečno. Až na pár vyjímek. Když bylo vedro tak jsme chodili k vodě.

Naše parta :)

Všechny fotky ze Svojanova z mého foťáku jsou zde - iran-dari.rajce.idnes.cz/LVT_Svojanov_2009/#album ale upozorňuju, že prohlížení je opravdu na dlouho :)

Výběr nejlepších fotek ↓

 

Komentáře k článku LVT Svojanov 2009

www.mates-mates.blog.cz

Síma | 10.08.2009

Co mam napsat? No.. muselo to tam být super. :D

www.retrivrsindy.blog.cz

Magda | 10.08.2009

Stránky super, fotky též. Nevím co víc dodat... :)

www.retrievers.webnode.cz

El a retrívři | 10.08.2009

Ty jo u fotek jsem ztvrdla 2hodiny a pořád jsem se nedohrabala nakonec!!! :D Jsou užasné!!!!! Ta společná fotka nemá chybu!!!! Snad ta Flora se tváří jako by se k nám nechtěla znát :D Jinak super!!!!

www.minpin.wbs.cz

Janča a SMEČKA | 09.08.2009

já nemám slov.....prostě nááááádhera!!!! Zvlášť ta moje držka u společného focení....všichni obejmuli psa jen já se opřela o ruku! Mnojo mám těžkou hlavu tak aby mi neupadla :-D Jo a moje schozená překážka....to taky nemá chybu že :-D

Zkouška

Lucka a pesani | 09.08.2009

Zkouším napsat zkušební komentář

Přidat nový příspěvek