Novinky z víkendu 20.-21.3.

21.03.2010 21:05
  • Tak včera jsme se konečně vydali poprvé do haly na závody. Článek najdete TADY :)
  • Pořád se snažím nějak poupravit stránky. Chystám nový jarní design, ale objeví se tu možná až za měsíc, možná i za dýl. Podle toho jaké budou jarní fotky :D Dál pořád upravuju sekce Irana a Dariho, snažím se to tam nějak uspořádat, a u Irana brzo přibude zbrusu nový článek, namísto toho starého který se mi moc nelíbí. Dál bych ještě ráda v budoucnu nějak uspořádala články, chci je roztřídit na články z akcí a ostatní články. Toho se asi dočkáte současně s novým designem :)
  • Dnes nám konečně začalo jaro a i počasí podle toho vypadá. Dneska bylo venku nádherně a tak jsme toho museli řádně využít. Sníh už se drží jenom na severních svazích a sluníčko nádherně hřeje. Tak dnes při tomto krásném počasí vzniklo pár akčních fotek pesanů v dobré náladě - ZDE.
  • Iran je po operaci úplně jako vyměněný. Je to jiný pes! Vlastně ten stejný, ale tak o 5 let mladší minimálně. Je to ten pes, kterého si pamatuju ještě z dob kdy jsem byla menší, kdy si tak strašně rád hrál a hlavně milovat hry na honěnou. To všechno u něj postupně odeznělo a my si jen naivně mysleli, že stárne. A jak veterinář řekl, že nádor se mu začal tvořit tak v 5ti letech, tak to by přesně odpovídalo... nějak od tohoto věku mu postupně začala ubývat energie.... A byl takový pomalejší, klidnější... Dřívěji měl ve zvyku krást nám věci a odnášet si je k sobě do pelíšku. To pak taky postupně přestal dělat, prostě všechny kraviny co vymyslel ho přestaly bavit. A teď? Hned druhý den po operaci mu znatelně začala nabývat nová energie a chuť do života. Teď je měsíc po operaci a je to ten pes který má spoustu energie a nikdo by mu nehádal 9 let. Venku lítá se zadkem u země, klopí zatáčky, hraje si s Darim a doma pořád něco vyvádí. Po tak dlouhé době jsme se vrátili do starých kolejí a on je zase ten správný, šílený pes kterého mám tak ráda. Když spolu skoušíme nějaké cvičení, snaží se pomalu víc než Dari (!!) A všechno dělá s takovou chutí, z očí mu jde přímo vidět ta radost ze života, které si už tak dlouho nemohl pořádně užít. Je mi tak strašně mizerně když pomyslím na to že měl část života zkaženou jen díky naší neinformovanosti! =( Je mi z toho normálně do breku, když vím že se zbytečně trápil. Ale už je to za námi a život jde dál. Iran je borec že to všechno zvládl, teď už po operaci nemá vidět ani jizvu. Teď si jen užívám toho staronového Irana, který už opět rozkrádá věci po našem bytě. A vybíráno odpadkového koše je taky fajn. Všechno co dělá je prostě skvělé, ikdyž by to dělat neměl. Ale určitě moc dobře víte jak to myslím =) Josu to jen moje bláboly, ale já jsem z toho tak šťastná, jak jen člověk milující svého psa může být =) Určitě koukněte na fotky výše, jsou tam některé pěkné momentky.
  • Takže to pro dnešek zase stačí, rozepsala jsem se víc než dost =D Další aktuálka bude asi až z Výprasku, a to ani nevím jestli bude cenu mít o tom psát =D Takže těším se za týden!